EGYPTI, LUXOR, Karnak

Helsinki

49 000 €

27 tou 21:23
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Hilton Street
Maa: Egypti
Pinta-ala: 70 m²
Huoneita: 2
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: Sirkka
Käyttäjä marraskuusta 2017
Kaikki ilmoitukset (2)

Ilmoituksen tiedot

Myydään 2008 valmistuneesta kolme asuntoa sisältävän talon vain vähän käytetty, hyväkuntoinen parvekkeellinen kolmannen kerroksen huoneisto. Neljännen kerroksen kattoterassi on talon kahden muun asunnon kanssa yhteiskäytössä. Terassi on avara, rauhallinen tila oleskeluun, auringon ottoon ja vaikka etätyöskentelyyn.

Huoneisto on kalustettu, ilmastoitu ja varustettu satelliitti- ja internet yhteyksin. Huoneistossa on avokeittiö, oleskelu- ja ruokailutila, makuuhuone, tilava täysin kaakeloitu kylpyhuone. Täysin varustetussa keittiössä on mm. liesi, mikroaaltouuni, jääkaappipakastin, pyykinpesukone.

Ihanteellinen sijainti. Huoneisto on Hilton Streetiltä kääntyvän pienen kujan päässä, lähellä Hilton hotellia. Alue on rauhallinen, ei liikennettä eikä liikennemelua. Lähellä on kaikki palvelut, kuten ravintolat, apteekit, kaupat, leipomot jne. Lyhyt matka keskustaan n.3 kilometriä, bussilla n.10 min. Karankin temppeleille matkaa on n. kilometri, ja Niilin rantaan vain muutaman minuutin kävelymatka.
Luxorin kansainväliselle lentokentälle on matkaa n. 7 km. Golfin ystäville on 13 km:n päässä Luxorin keskustasta 18-reikäinen Royal Valley golfkenttä.

Huoneisto on tyylikäs loma- ja sijoitusasunnoksi.

Annan mielelläni lisätietoja.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat