Spokes 2 MIDI -riippuvalaisin valkoinen, ovh 1207

Niipperi, Espoo

959 €

25 mar 16:02
Tyyppi: Myydään
Kunto: Uusi
Kauppa: Vepsäläinen Verkkokauppa
Kaupan kaikki ilmoitukset (30)
Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.
Katso koko valikoima

Ilmoituksen tiedot

Foscarinin Spokes on dynaaminen ja kevyt riippuvalaisin, joka on saanut inspiraationsa antiikinajan itämaisista lyhdyistä. Kattolampun toinen innoituksen lähde ovat polkupyörän pinnat.

Valaisimessa yhdistyvät metallin kovuus ja pehmeät, pyöreät linjat. Spokes antaa suoraa valoa alaspäin sekä levittää upean valon ja varjon kuvion ympäri huonetta. Aseta riippuvalaisin ruokapöydän valoksi tai olohuoneen valoksi. Aulatiloissa valaisin kiinnittää huomion.

Italialainen Foscarini on yksi maailman tunnetuimmista valaisinvalmistajista. Yritys tunnetaan innovatiivisuudestaan ja omaperäisyydestään niin uusien tekniikoiden ja materiaalien hyödyntämisessä kuin estetiikassa.

Spokes 2 MIDI -riippuvalaisin on himmennettävissä Casambi App -puhelinsovelluksen avulla Bluetoothin kautta. Kattovalaisin on valmistettu pinnoitetusta teräksestä ja alumiinista.

Valkoisen johdon pituus 3,5 m.

Valonlähde: 1 x max 30W LED (sisältyy pakkaukseen). Valaisimelle soveltuvien polttimoiden energialuokat: A.

L 45 cm K 45 cm S 45 cm

(7050000088)

TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA:
Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.


Ostoksesi arvo 500 € 41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %. Lisätiedot klarna.fi.


Vepsäläinen Verkkokauppa

Juvankartanontie 11
02920 Espoo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat