Mökkiparatiisiin Hyvinkäälle

Hyvinkää Keskus, Hyvinkää
28 hel 20:36
Tyyppi: Vuokrataan
Vuodepaikkoja: 4
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: pia sorvari
Käyttäjä marraskuusta 2013

Ilmoituksen tiedot

Ihana kevät ja kesä ovat pian täällä! On aika varata loma rentoutumiseen.

Tarjoamme ympäri vuoden kauniin Villa Myrskyn Hyvinkäällä lomasi viettoon. Hirsimökissä on nukkumapaikat 4 hengelle, toiminnallinen keittiönurkkaus, lasitettu 30m2 terassi puilla lämpeävällä takalla. Terassilta löytyy kaasugrilli, iso ruokailuryhmä sekä takan luona rentoutumiseen kutsuva löhöilysohva. Mökissä on sähköt, älytv (Netflix), astiasto, leivänpaahdin, micro, kahvi-ja vedenleitin sekä jääkaappi/pakastin. Käytössäsi on ilmainen wi-fi, joten paikka soveltuu erinomaisesti myös etätyöpaikaksi.

Terassilta aukeaa näkymä puhdasvetiselle luonnon lammelle, joka on vain sinun omassa käytössäsi. Rannassa on puilla lämpiävä palju. Laiturilta löytyy puukiukaalla ja maisemaikkunalla varustettu sauna. Talviaikaan mahdollisuus virkistävälle avantopulahdukselle.

Mökki sijaitsee omassa rauhassa isojen metsien, luonnonlampien ja peltojen ympäröimänä, silti kuitenkin lähellä Hyvinkään Kauppakeskus Willaa, johon matkaa on vain 4 km. Hyvinkää on tunnettu virikkeellisestä kulttuurielämästään, jonne pääset hurauttamaan autolla reilussa 5 minuutissa. Luonnonrauhaa arvostavalle avautuu kivenheiton päässä Erkylän metsät luontopolkuineen ja valaistune hiihtoreitteineen. Hiihtokeskus Sveitsissä pääset nauttimaan Etelä-Suomen mahtavista laskettelurinteistä.

Hinnat:
ma-ke / ke-pe 320e,
Viikonloppu 390e.
Hinnat sisältävät max 4 hlöä. Hinta sisältää paljun vapaan käytön ja kaikki tarvittavat polttopuut. Emme vuokraa bilekäyttöön. Eläimet erikseen sovittavissa.

Myös toinen mökki vuokralla Nurmijärvellä:
https://air.tl/q67p0V4Z

Lisää kuvia mökin tilillä: www.instagram.com/villamyrsky
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat