Mökkiparatiisi lomallesi

Hyvinkää Keskus, Hyvinkää
17 tou 18:18
Tyyppi: Vuokrataan
Vuodepaikkoja: 4
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: pia sorvari
Käyttäjä marraskuusta 2013
Kaikki ilmoitukset (5)

Ilmoituksen tiedot

Tarjoamme kauniin Villa Myrskyn Hyvinkäällä lomasi viettoon. Hirsimökissä on nukkumapaikat petivaatteineen 4 hengelle, toiminnallinen keittiönurkkaus, lasitettu ja iso terassi puilla lämpeävällä takalla. Terassilta löytyy kaasugrilli, iso ruokailuryhmä sekä takan luona rentoutumiseen kutsuva löhöilysohva. Mökissä on sähköt ja wi-fi joten se soveltuu erinomaisesti myös etätyöpaikaksi.

Terassilta aukeaa näkymä puhdasvetiselle luonnon lammelle, joka on vain omassa käytössäsi. Rannassa on puilla lämpiävä palju. Laiturilta löytyy puukiukaalla ja maisemaikkunalla varustettu sauna. Kesäaikaan voit nauttia laiturin hyppytornista sekä käytössäsi olevista 2 SUP-laudasta.

Mökki sijaitsee omassa rauhassa isojen metsien, luonnonlampien ja peltojen ympäröimänä, silti kuitenkin lähellä Hyvinkään Kauppakeskus Willaa, johon matkaa on vain 4 km. Hyvinkää on tunnettu virikkeellisestä kultturielämästään, jonne pääset hurauttamaan autolla reilussa 5 minuutissa. Luonnonrauhaa arvostavalle avautuu kivenheiton päässä Erkylän metsät luontopolkuineen, pyöräilyreitteineen ja marjametsineen. Golfin ystäville on tarjolla 2 kenttää, Hyvi-golf 4km ja Kytäjä-golf 10km.

Hinnat:
Arkena ma-ke / ke-pe 390e
Viikonloppu 450e. Hinnat sisältävät max 4 hlöä. Emme vuokraa bile- tai juhlakäyttöön.
Juhannus 2023 MYYTY!

Lisää kuvia mökin tilillä: www.instagram.com/villamyrsky
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat