Cobalt 263 380hv

Lauttasaari, Helsinki

44 800 €

1 hei 14:40
Tyyppi: Myydään
Vuosimalli: 2003
Käyttövoima: Bensiini
Pituus metreinä: 8,7 metriä
Pituus jalkoina: 28,5 jalkaa
Moottorin merkki: Volvo Penta
Teho: 280 kW
Runkomateriaali: Lujitemuovi
Moottorityyppi: Sisämoottori
Tahtisuus: 4-tahti
Kunto: Erinomainen
Ilmoittaja: Jari Salmi
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Nyt myynnissä yksi laadukkaimmista veneistä Cobalt 263.

Cobalt 263 on iso DC, jonka kaikki osat on tehty hyvin viimeistellysti. Muista veneistä poiketen se on paljon painavampi kuin vastaavan kokoiset veneet. Siinä ei ole varsinaisia puuosia runkoa vahvistamassa, vaan ne on tehty paremmista ja jäykemmistä materiaaleista. Koko runko on kevlar vahvistettu. Kaikki tämä näkyy vakaina ajo-ominaisuuksina sekä äänettömyytenä.

Juuri huollettu, killotettu ja vahattu. Tyylikkäät köydet ja fendarit. Valmiina siis kesään tyylikkäimmällä mahdollisella tavalla.

Veneessä on hyvä varustelu, kaikki toimii hienosti ja kulkee kuin juna kovemmassakin kelissä. Matkanopeutena voi hyvin pitää 35-40 solmua, vaikka metrisessä aallokossa. Tallinnaan ehtii kivasti 1,5 tunnissa Helsingin Kaivopuistosta.

Veneen avotila on iso ja mukaan mahtuu hyvin 8 henkeä. Kuljettajan istuin antaa mainion tuen ja mahdollistaa ajamiset istualtaan, nojaten tai seisten. Tuulilasi on läpikäveltävä, ja mahdollistaa helpon rantautumisen. Tarvittaessa bimini top suojaa liialta auringolta.

Sisätilaakin veneessä on, Cabinissa mukavasti tilaa, iso V-sohva ja istumakorkeus. Sinne saa ruokapöydän tai vaihtoehtoisesti tilavan punkan kahdelle hengelle. Verhoilu on extrasoft-nahkaa, jonka kyllä tuntee. Sisällä myös pieni käsienpesuallas ja imutuhjennyksellä oleva wc.

Veneessä on paljon uutta mm. tuore satamapeite, huippu Fusion-hifit, jotka on helppo yhdistää omiin kännykän soittolistoihin. Navigointia helpottaa plotteri, jossa tuore karttakortti sisällä.

Huipputehokas Volvon 8.1-litrainen, jossa 380 hevosvoimaa. Kone on huippukunnossa juuri huollettu ammattilaisten toimesta. Potkurina duoprop tuplapotkuri, joka pienentää kulutusta ja parantaa suorituskykyä. Lisäksi se helpottaa rantautumista.

Cobalt on laatuvene, jonka arvo säilyy, ja yksi maailman arvostetuimmista venebrändeistä.

Tarvittaessa autan myös edullisen rahoituksen alk. 1,95% tai talvisäilytyspaikan hankkimisessa. Saat myös täydellisen käytön opastuksen, jos sellaiselle tarvetta. Tule tutustumaan jo tänään.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat