EzyShoes xtreme liukuesteet/grip grid setti/set

Etelä-Vuosaari, Helsinki

45 €

15 tou 01:16
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Jules
Kaikki ilmoitukset (7)
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää »
Lähetä Tori-paketti »

Ilmoituksen tiedot

Kaksi uusia (M36-40 ja L40-44) vielä avaamaton (katso kuva) extreme-mallin EzyShoes liukuesteet ja vielä yhden uudenveroinen, kerran testattu (M katso kuvat) kaupan pälle. Toimintatarkoitus on kuten lumiketjut autollasi ja metalliosat antavat pitoa niin jäässä kuin kovalla lumella. Tämä pysy parempi jalassa kuin saman merkin Walk-mallin sillä näissä on lisäksi tarranauhakiinnitys. Nämä maksavat kaupassa 35 euroa per kappale. Ostettu uutena perheeseen, mutta meillä on liian monta, joten myyn nyt tämä setti pois.

Tein pieni kaappityhjennys, joten jos ylijäämä kiinnostaa, katso myös myynnissä olevat ylijäämä tavarani.

Two new (M36-40 and L40-44) extreme model EzyShoes snow- and ice grip shoe grids. You also get one extra like new, tested once M with it. They work like the snow chains on your car and the metal rings provide grip on ice and hard packed snow. These stay on your shoes better than the Walk model as they have velcro fastenings. Bought a new set for the family, but we have too many, so I am selling this set.

I did a little spring cleaning, so if you are interested in military surplus, check out my military surplus items for sale as well.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat