Kesämökki / erämökki järven rannassa

Pylkönmäki Keskus, Saarijärvi

150 €/vko

22 kes 13:26
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Lehminiemi
Nukkumapaikkoja: 3
Sesonkivuokra alkaen: 170 €/vko
Vuokra alkaen: 150 €/vko
Pinta-ala: 25 m²
Kunto: Tyydyttävä
Ilmoittaja: jaska_kunelius

Ilmoituksen tiedot

Lähde hellettä pakoon!

VAPAAT VIIKOT, 2022:

Lauantai-ilta 25.6.-3.7.
Pe 5.8.-7.8.
Ma 8.8.-14.8.
Ma 15.8.-21.8.
Ma 22.8.-28.8.
Koko syyskuu vielä vapaa.

Tämä mökki ei sisällä suuria mukavuuksia, mutta on täysin luonnon keskellä. Mökki sijaitsee aivan järven rannassa ja sitä ympäröi metsä sekä takana oleva pieni pelto. Mökki on suojaisalla paikalla päättyvän tien päässä, vieressä olevia naapureita ei näe eikä kuule eikä niihin mene suoraa kulkureittiä, ainoa näköyhteys on kaukaisen vastarannan naapuriin. Mökin parhaita puolia ovat kaunis järvi, hiekkaranta ja katto pään päällä. Mukavuuksina takka, ulkonuotiopaikka, kaasuliesi ja kunnon puusauna. Lisäksi mökillä on toimiva vene ja airot. Mökillä on aurinkopaneelisysteemi, joka toimii ajoittain. Aurinkopaneeli toimii tupakinsytytinliitännöillä ja maadoittamattomilla pistorasioilla. Lisänä mökillä on suljettu AGM-akku, johon on kaksi 300w invertteriä.

Mökkiin ei tule juoksevaa vettä, juomavedet pitää ottaa siis mukaan. Vessana toimii pihapiirin ulkohuussi. Kaasua ja polttopuita on mökillä valmiina. Kauppamatka on noin 20 kilometriä.

Mökki on aivan Karankajärven rannassa, pitkä ja matala hiekkapohja. Järvestä saa myös kalaa, ainakin kuhaa on todistettavasti noussut. Pihaan voi tuoda halutessaan veneen tai kanootin kalastamista varten.

Siivouspalvelu ja petivaatteet eivät kuulu hintaan, eli lähtiessä siivous, pintojen pyyhintä, lakaisu ja jätteiden vienti läheiselle jätepisteelle. Perusvarasto astioita ja tyynyjä sekä
peittoja löytyy. Lähellä on Heijostenkosken kalastusmahdollisuudet ja loppukesästä lähistöltä löytyy mustikkaa ja vattua. Numeroon voi soittaa ja kysellä lisätietoja.

Viikonloppuvuokra (pe-su) 100. Juhannusviikonloppu 120. Kuukausihinta 500/kk.

Eri karttapalvelut näyttävät mökille vähän erilaisia sijainteja, mutta Lehminiemi tai Kallioranta näyttävät oikean paikan. Tarkemmat ajo-ohjeet saa kun mökin varaa.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat