Vanha hirsitalo 65 km Kuopiosta

Juurikkamäki, Tuusniemi

19 000 €

7 syy 19:08
Tyyppi: Myydään
Pinta-ala: 100 m²
Huoneita: 4
Ilmoittaja: Terttu Blomberg

Ilmoituksen tiedot

Nyt vapaa-ajan asunto tosi edullisesti isommallekin porukalle.
Myynnissä Tuusniemellä 1930-luvulla rakennettu kesäkäytössä ollut maalaistalon päärakennus, missä iso tupa/keittiö, kolme kamaria, tilava eteinen ja ihastuttava lasikuisti. Rakennus on rekisteröity vapaa-ajan asunnoksi eikä ole tällä hetkellä talviasuttava, koska tuvassa on yksinkertaiset ikkunat. Talvet on pidetty kylmillään. Mutta huhtikuusta lokakuuhun pystyy nauttimaan maaseudun rauhasta.

Talossa on sähköt, vesiosuuskunnan vesi tulee ja menee. Kamaripuolella on pönttöuuni ja tuvassa voi käyttää puuhellaa, lisäksi on sähköpattereita lämmitykseen. Lasikuistilla on infrapunalämmitin.

Tasaisessa pihapiirissä on pihasauna ja nukkuma-aitta/varasto sekä kompostoiva kuivakäymälä WC. Liiterissä on polttopuuta moneksi vuodeksi.

2000-luvulla on tehty remontteja : mm uusittu peltikatto, tehty salaojitus ja saunan sisäsaneeraus sekä rakennettu uusi lasikuisti ja vanhasta ruokahuoneesta ihana talviasuttava kamari.

Rantaa ei ole, mutta laittamalla pihaan paljun saa mukavan kesäkeitaan isommallekin porukalle (puuta ja vettä riittää ja vesiposti on myös ulkoseinässä).

Useammalle lähilammelle on kalastusoikeus ja venepaikka on myös. Lisäksi hyvät marjastus- ja sienimaastot. Halutessaan voi hakea jäsenyyttä paikalliseen metsästysseuraan.

Tontti on 2600 m2, etupiha hoidettua, tasaista nurmikkoa pensaineen ja pihapuineen. Takaosa tontista on vanhaa viljelyspeltoa, minne saa helposti laitettua hyötypuutarhaa (traktoriapuakin saatavilla).
Tontti rajoittuu yksityistiehen, josta on satunnaista kulkua kahteen vapaa-ajan asuntoon. Lähin vakituinen naapuri on yli kilometrin päässä yleisen tien varrella. Ympäristö on rauhallista maaseutua.

Nyt on mahdollisuus päästä nauttimaan useammankin sukupolven voimin maaseudun rauhasta ja viljelemään omaa hyötypuutarhaa.

Myydään kaikkine irtaimistoineen. Kauppaan sisältyy ruohonleikkurista ja petivaatteista lähtien kaikki välttämätön tarpeisto.

Joten jos haluat päästä helposti lomatunnelmaan ja vanhaan maaseutuidylliin niin

Ota yhteyttä ja tule katsomaan.

Hinta 19 000 irtaimistoineen.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat