Artek pöytä 85x85x56 cm, hunajasävy

Keskusta - Etu-Töölö, Helsinki

290 €

17 hei 19:09
Tyyppi: Myydään
Kunto: Hyvä
Linkki: Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta
Kauppa: Fintage.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (25)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Artek pöytä 85x85x56 cm, hunajasävy. Pinta on edellisen omistajan toimesta uudelleen hiottu ja sävylakattu oranssiin taittuvalalla hunajaisella lakalla. Lakkaukseen on kuitenkin jäänyt ilmakupla, joka on poksahtanut, ja näkyy pöydän pinnassa "hämähäkkikuviona", ks. lisäkuvat linkin takaa! Pienellä vaivalla tästä tekee itselleen aivan priimakuntoisen pöydän. Harvinainen koko! Kunto huomioitu hinnassa, ilman ilmakuplaa hinta olisi yli 100e kalliimpi.

Fintage.fi on suomalainen vintage-, design- ja keräilyesineiden sekä design-huonekalujen verkkokauppa, valikoimissamme on yli 3000 nimikettä ja lisää tulee viikottain. Toimitamme Suomen lisäksi ulkomaille - We deliver across Europe, Asia and North America.

Tuotteemme sijaitsevat Oulun keskusvarastolla, ja isommat kalusteet ja valaisimet toimitetaan asiakkaalle kotiin saakka 3-4 vk välein kiertävällä pakettiautollamme ympäri Suomea. Kysy edullisia kotiinkuljetushintojamme.

Meillä voit maksaa noutaessa pankkikortilla tai käteisellä, postitettaessa maksu tilisiirtona pankin, Holvin, PayPalin tai Mobile Payn kautta.
Fintage.fi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat