R.Petrov, Lumimyrsky, mammutin syöksyhammas

Imatra Keskus, Imatra

4 200 €

29 hel 15:17
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Virpi Wallenius
Käyttäjä elokuusta 2016
Tunnistettu henkilö
Kaikki ilmoitukset (44)
Lähetä Matkahuollon kautta alkaen 5,70 ¤

Isot ja pienet torilöydöt kaikkialle Suomeen helposti ja edullisesti

Lähetä paketti »

Ilmoituksen tiedot

Myyn mammutin syöksyhampaasta kaiverretun taideteoksen. Työn on tehnyt maailman parhaiden mammuttikaivertajien joukkoon kuuluva Roman Petrov, joka kuuluu myös Jakutian Taideakatemian opettajistoon. Työn nimi on Lumimyrsky ja se esittää kuormansa ja poroahkionsa kanssa lumimyrskyssä kamppaileva miehiä. Mitat noin 32cm x 9cm x 7cm eli se on kategoriassaan suuri ja raskaskin työ. Materiaalissa upea graani ja luonnolliset värit. Myös kaiverrusjälki ja kiilto ovat pökerryttävän upeat. Työ on signeerattu ja sille on aitoustodistus.

Työ on hankittu suoraan Petrovin pari vuotta sitten Imatralla järjestetystä näyttelystä ja olen sen ensimmäinen omistaja, joten provenienssi on lyhyt. Petrovin töitä voi ihailla myös esim Venäjän merkittävissä taidemuseoissa, Smithsonianissa ja Metropolitanissa, joten kyseessä todella on merkittävä taiteilija. Petrov on monipuolinen taiteilija, josta löytyy googlettamalla valtavasti lisätietoa myös mm jääveistosten saralta. Myös jääveistäjänä Petrov kuuluu maailman ehdottomiin huippuihin.

Hakusanat:
Mammutti, mammutin, syöksyhammas, hammas, hammasfossiili, ikirouta, koriste, koriste-esine, veistos, mammuttiveistos, poro, porot, tokka, porotokka, poroveistos, myrsky, lumimyrsky

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat