LOUIS POULSEN NJP-pöytävalaisin (ovh590)

Jyväskylä Keskus, Jyväskylä

350 €

14 jou 16:06
Tyyppi: Myydään
Kunto: Hyvä
Kauppa: Vepsäläinen, Jyväskylä
Kaupan kaikki ilmoitukset (233)
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitamme ostoksesi kaikkialle Suomeen.
Katso koko valikoima

Ilmoituksen tiedot

NJP-pöytävalaisin on uudenlainen tulkinta arkkitehdin valaisimesta. Jouset, kulmikas varjostin, kääntyvä pää kaikki tutut yksityiskohdat ovat tallella, mutta uudessa minimalistisessa asussa. Kääntyvä ja taittuva runko sekä säädettävä varjostimen kulma mahdollistavat valon suuntaamisen juuri sinne missä sitä tarvitaan.

LED-valonlähde on syvällä varjostimessa, mistä se ei pääse häikäisemään missään kulmassa. Valon voimakkuus on säädettävissä 50 % ja 100 % teholle ja ajastettavissa 4 tai 8 tunnin ajalle.

Muovijohdon pituus 2 m. Katkaisija sijaitsee valaisimen rungossa. Jalustan halkaisija on 22 cm ja varjostimen 15 cm.

Valonlähde: 1 x 10W LED, 3000K (sisältyy pakkaukseen).

Myynnissä myymälän mallivalaisin. Valaisimessa pieniä jälkiä, jotka huomioitu hinnassa. Väri valkoinen.

L 46 cm K 45 cm S 22 cm

hakusanat: lukuvalo pöytävalaisin työvalo valaisin työpöydälle design pöytälamppu valaisin lamppu

TOIMITUS KAIKILLE SUOMEN KOTIOVILLE
Löydät laajasta valikoimastamme tuotteita parin päivän toimitusajalla kotitoimistoon, vapaa-ajanasunnolle tai valitsemaasi noutopisteeseen toimitettuna. Kuljetusliikkeet on ohjeistettu toimittamaan tavarat kosketusvapaasti. Tuotteet ovat nähtävillä ja noudettavissa ilmoituksessa mainitussa myymälässä. Voit myös tilata Postin kotiinkuljetuksella kätevästi ja edullisesti koko Manner-Suomeen hintaan 20€ - 75€. (20€ pientuotteet, valaisimet. 45€ tuolit, pöydät. 75€ sohvat, sängyt).

KLARNA:
Halutessasi voit pilkkoa Tori-ostoksesi maksut sopiviin kuukausieriin. Klarnalla saat täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa 6 kk tai 12 kk, enimmillään 5000 euron ostoksille. Ostoksen kokonaissumma jaetaan tasaeriin. Klarnalla voit maksaa myös etänä, kysy lisätietoja myymälästäsi.


Ostoksesi arvo 500 € 41,66/kk* 12 kk ajan. Käteishinta 500 €. Todellinen vuosikorko 0%.

*Hintaesimerkki 12 kuukauden maksusopimuksella: kk-erä 41,66/kk €/kk, luottokulut 0 euroa/kk, korko 0%, maksettava kokonaissumma 500 euroa, todellinen vuosikorko 0%. Luotonmyöntäjä on Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Jos asiakas poikkeaa maksusuunnitelmasta, luottoon sovelletaan Klarnan yleisissä luottosopimusehdoissa kuvattuja joustavan erämaksun perusehtoja, joiden mukainen korkoprosentti on 19,90 %. Lisätiedot klarna.fi.


Vepsäläinen, Jyväskylä

Tourulantie 13
40100 Jyväskylä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat