Maatilan talouskeskus

Ranua Keskus, Ranua

22 000 €

17 kes 11:09
Tyyppi: Myydään
Kunto: Tyydyttävä
Ilmoittaja: marko_karjalainen70

Ilmoituksen tiedot

Myydään

Etelä-Lapissa,Ranualla sijaitseva maatilan talouskeskus. (Kuntakeskukseen 25km, Ouluun 140km, Rovaniemelle 100km.)

- Omakotitalo n. 180m2 Alakerrassa iso tupa,keittiö 2 mh,erillis- wc,erillinen tila pesukoneelle,pieni varastohuone,kph+puulämmitteinen sauna,pannuhuone.
Yläkerrassa 2 huonetta+ kylmää ullakkotilaa.
-Vanha sikala n. 500m2 jonka toisessa päässä tällä hetkellä hevostalli. (korkeus 240cm)
- Piha-aitta, liiteri /varasto, grillikatos, 2 vanhaa kuivurirakennusta, kunnostusta vaativa maakellari. Pihapiirissä vanha, romahtanut navettarakennus.Piharakennukset enemmän ja vähemmän huonokuntoisia, mutta pelastettavissa jos vasara ja saha pysyy kädessä.

Asuinrakennuksen rakennusvuosi 1956, laajennukset 1977 ja 1990.Tiivi-ikkunat 90-luvulla. Keittiöremontti 2000, (Kivitasot,massiivipyökkiovet.) kylpyhuone+sauna 2003. (vesieristys tehty sertifikaatin mukaisesti,poistoilmapuhallin) Öljylämmitys v.2004 jolloin uusittu kattila, poltin ja öljysäiliö. (Öljynkulutus n.3500 l/vuosi, mahdollisuus saada valtiontuki lämmitysjärjestelmän muuttamiseksi esim. maalämpöön)

Myydään määräalana, mahdollisuus ostaa samalla pihapiirissä oleva 0,64 ha tukikelpoinen pelto esim. hevostarhaksi. (Pellon kanssa määräalan pinta-ala n. 2.15 ha)

Talo tällä hetkellä vuokrattuna,sopimus päättyy 31.12 2022.

hp. 22000 / tarjous

Asun itse 350km päässä, joten pyrin siihen että mahdolliset näytöt tehdään siten, että useampi kiinnostunut on paikalla samalla kertaa. Em. syystä johtuen näytöt toivotaan sovittavaksi pääsääntöisesti viikonloppuisin. Näytöt vain oikeasti ostosta kiinnostuneille.

HUOM! Ohessa olevat kuvat eivät ole uusia vaan ne on otettu useita vuosia sitten kun talo laitettiin vuokralle joten on mahdollista että asumisen tuomaa kulumista on tullut. Talo on kuvien oton jälkeen maalattu harmaaksi.

Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat