Huippuvarusteltu HNF-Nicolai hihnavedolla

Pitäjänmäen teollisuusalue, Helsinki

2 700 €

25 hei 11:25
Tyyppi: Myydään
Kunto: Hyvä
Ilmoittaja: Sebastian Laine
Postita se pakettina
Torilöydöt kulkevat edullisesti läpi Suomen. Postita pienet tavarat kesähinnalla:
XXS-paketti 4,90€ (norm. 5,90€)
Tarjous voimassa 31.8.2022 asti. Postita paketti »

Ilmoituksen tiedot

Helsingin Classic Bike liilleekeestä ostettu ja samassa liikkeessä kausihuolettu aintulaatuinen ja huippuvarusteltu HNF-NICOLAI sähköpyörä nyt myynnissä.

Pyörästä on pidetty hyvää huolta ja sillä on noin kolmen vuoden aikana ajettu vain 1500 km.

Runkokoko on L ja se on hyvin riittänyt jopa 195cm polkijalle.

Tämä tehokas premium-luokan sähköpyörä on erinomainen valinta työmatkoille, kaupunkiin ja mastoon. Bosch Performance moottori Bosch 500 Wh akun kanssa tuovat matkaasi pituutta ja helppoutta.
Bosch yhdessä uuden portaattoman ja huoltovapaan Enviolo TR- vaihteiston ja huoltovapaan Gates hihnavedon kanssa tuovat erinomaisen voimakkaat tehot kaikilla välityksillä heti lähdöstä alkaen ja mahdollistavat täyden tehon jokaiseen tilanteeseen ilman takarattaista kuuluvaa rutinaa. Tämän huoltovapaampaa sähköpyörää ei olekaan!

Lisäksi pyörä on erinomaisesti varusteltu, pyörässä on mm. tehokkaat ajovalot edessä, tavarateline, ilmatoiminen 120mm joustohaarukka sekä helposti käsiteltävät 27,5 renkaat. Euroopassa käsin tehdyt rungot on alun perinkin suunniteltu ja valmistettu 45 km/h ajoon, joten myös heidän 25 km/h mallit täyttävät tiukat ja vaadittavat sertifikaatit ja todistukset joita 45/km/h nopeusluokkaa vaatii. Tämä on ainutlaatuinen ja ehdoton turvallisuustekijä, joka selkeimmin erottaa HNF -mallit muista sähköpyöristä.

Sähkömoottorisa on neljä eri avustustasoa, Eco, Tour, Sport, Turbo.

Akku on helppo irrottaa pyörästä ja asentaa takaisin, lataaminen onnistuu myös akun ollessa kiinni pyörässä. Akun ohjaussysteemi takaa parhaan mahdollisen suojan ylilatautumista, alilatausta, ylikuumenemista ja oikosulkuja vastaan, samalla lisäten akun käyttöikää. Bosch jos joku osaa tehdä luotettavat akut.

Gates Carbon Drive hihnaveto voimansiirto kestää todella pitkään verrattuna ketjuvetoisiin pyöriin. Gates hihnaveto tuo polkemiseen yllättävää tehoa, se ei veny, on huoltovapaa ja bonuksena se on äänetön.
Hihnaveto toimii uskomattoman luotettavasti kaikissa sää-olosuhteissa ja lämpötiloissa, kuten helteessä ja kovilla pakkasilla. Puhtaanapito on helppoa, hihnaa ei öljytä vaan kevyt puhdistus vedellä riittää.
Lisäksi Gates:in hihna on jopa 20% tavallista ketjuvoimansiirtoa kevyempi ja kestää noin 4 kertaa pidempään kuin hyvinkään hoidettu teräsketju, eikä takarattaiden kulumisesta tarvitse huolehtia kovassakaan käytössä. Tämä patentoitu, taattua Gates-laatua oleva systeemi poistaa myös täysin rattaiden ja hihnan hampaiden väliseen lipsumiseen liittyvät riskit ja polyuretaanipäällyste takaa täydellisen ruostumattomuuden.

Joustohaarukka RockShox:ssa yhdistyvät keveys ja jäykkyys, joka saavutetaan tärinää erityisen tehokkaasti vaimentavalla teräksisellä haarukan yläosalla. Hieman tavallista pidempi 120mm joustomatka on optimaalinen valinta nimenomaan 27.5 rengaskoolle.
RockShox haarukat ovat verrattain kalliita mutta myös hintansa arvoisia ne tarjoavat parhaimman tason suorituskyvyn. Iskunvaimennus on säädettävissä kuljettajan ja maaston mukaiseksi.
Nimi RockShox on jo pitkään ollut lähes synonyymi laadukkaiden polkupyörän joustolaitteiden kanssa. Olipa kyseessä maasto-, retki- tai kaupunkipyöräily, on RockShox jo pitkään asettanut riman kilpaileville tuotteille. Vuonna 1991 perustettu yritys on polkupyörien iskunvaimennuksen yksi johtavista tekijöistä millä tahansa asteikolla mitattuna. Erityisesti tämä pitää tietysti paikkansa maastopyöräpuolella.

Maguran hydraulinen levyjarru takaa sinulle turvallisia kilometrejä. Etäisyyden säädöllä varustetut ergonomiset kahden sormen jarrukahvat mahdollistavat napakan jarruttamisen kaikissa tilanteissa. Mikä tahansa tie tai polku muuttuu nautinnoksi ajaa, kun voit luottaa jarruihisi sataprosenttisesti!.

HNF Nicolai - uusi tulevaisuuden ratkaisuihin pohjautuva Saksalainen pyöränvalmistaja on vastaus vaativalle ja teknologiaan painottavalle pyöräilijälle. HNF Nicolain korkean suorituskyvyn sähköpyörät ovat täynnä innovatiivisia, uusia ratkaisuja ja alan uusinta teknologiaa, valmistaja edustaakin Saksalaista laatua parhaimmillaan.
Carl-Heinz Nicolain maastopyörät ovat maailman arvostetuimmat ja tunnettuja laadustaan, pyörät valmistetaankin rungoista alkaen käsin Nicolain omalla tehtaalla Saksassa jo vuodesta 1998. Kaikki HNF Nicolai pyörät erottuvat edukseen massatuotannosta - Euroopassa käsin tehtyjen runkojen laadun lisäksi - tyylikkyytensä ja käytettävyytensä ansiosta. Runkojen suunnittelu on aivan omassa luokassaan, tässä Kalle Nicolain vuosikymmenten osaaminen on parhaimmillaan. Kaikki 25 km/h pyörien rungot on standardoitu 45 km/h nopeusluokkaan, tämä kertoo todella kovasta osaamisesta ja tinkimättömästä laadusta. HNF-Nicolai mallien huolella valikoidut komponentit kuten uusin Bosch teknologia, täysin portaaton Enviolo-vaihteisto tai uusin Shimano Alfine, Gates Carbon Drive -hihnaveto sekä Rock Shox -joustohaarukka tuovat pyörän ajamiseen aivan omanlaisensa mukavuuden ja helppouden tason.

Parhaiten tavoitat tekstiviestillä tai soittamalla.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat