De Sede sohva

Keskusta - Etu-Töölö, Helsinki

490 €

30 mar 18:10
Tyyppi: Myydään
Kunto: Hyvä
Linkki: Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta
Kauppa: Fintage.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (39)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Harvoin myynnissä Suomessa, aito De Sede -sohva. Jos olet seurannut tv:stä Arvokaman metsästäjä Drew Pritchardin edesottamuksia, olet varmasti kuullut hänen ylistyksensä De Sede -sohville ja tuoleille, joita usein kehutaan maailman laadukkaimmiksi. Tässä 2-istuttavassa sohvassa on käytön jälkiä, ks. kuvat, mutta niinhän niitä käytetyissä sohvissa tuppaa olemaan. Ei hajua, ei tahroja, mutta naarmuja nahassa. Koko: 164x78x75 cm.

Fintage.fi on suomalainen vintage-, design- ja keräilyesineiden sekä design-huonekalujen verkkokauppa, valikoimissamme on yli 3000 nimikettä ja lisää tulee viikottain. Toimitamme Suomen lisäksi ulkomaille - We deliver across Europe, Asia and North America.

Tuotteemme sijaitsevat Oulun keskusvarastolla, ja isommat kalusteet ja valaisimet toimitetaan asiakkaalle kotiin saakka 3-4 vk välein kiertävällä pakettiautollamme ympäri Suomea. Kysy edullisia kotiinkuljetushintojamme.

Meillä voit maksaa noutaessa pankkikortilla tai käteisellä, postitettaessa maksu tilisiirtona pankin, Holvin, PayPalin tai Mobile Payn kautta.

HUOM! Seuraava kotiinkuljetuskierros kesälomien jälkeen elokuussa.
Fintage.fi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat