Villa Rock Saimaa ensi kesäksi Punkaharjulla

Vuoriniemi, Savonlinna

400 €/vko

5 hei 01:32
Tyyppi: Vuokrataan
Katuosoite: Sukasentie 52
Nukkumapaikkoja: 4
Sesonkivuokra alkaen: 500 €/vko
Vuokra alkaen: 400 €/vko
Pinta-ala: 35 m²
Kunto: Tyydyttävä
Linkki: kotisivu
Kauppa: Pajuranta Holiday Homes
Kaupan kaikki ilmoitukset (18)

Ilmoituksen tiedot

Perinteinen rantamökki Punkaharjun Vuoriniemellä on laitettu jo talvilepoon tältä kesältä. Kesällä oli paljon asiakkaita, ainoastaan yksi valitti heti tuloiltana oli sähköt ukkosen takia poikki. Katko kesti kolme tuntia ja epäluuloinen asiakas palasi Riihimäelle. Palautin 400 euroa 500 euron vuokrasta. Meille oli oikea onnenpotku. Kysyin Valoyhtiöstä samalla sähköon hintaa, se oli niin korkea että päätimme tehdä kahdenvuoden sopimuksen aiemmin tulleella edullsemmalla tarjouksella.

Tarjoamme jo ensi kesää. Aloitamme toukokuun alusta 400 euroa viikko vuokralla juhannusviikkoon asti.Juhannusviikko 600 euroa.
Juhannuksen jälkeen elokuun puoliväliin viikkovuokra on 500 euroa.
Loppukesä mennään taas 400 vuokralla. Vaihtopäivä on sunnuntai.

Soita kysy ja varaa Matilta 0445480131 tai lähetä WhatsApp viesti
https://wa.me/358445480131
Vastaan pikaisesti 8.00 -24.00 välillä useimmiten jopa minuutin kuluessa.

Tein alueen palveluista opaskirjan
https://www.airbnb.fi/manage-guidebook/3570406

Kallion päälle Saimaan rannalle rakensi Mikko aikoinaan pienen punaisen mökin. Mikko ei ollut koripalloilijan kokoa joten tuvassa ei tarvinnut olla katto korkealla. Pihaan tehtiin kuten kuului navetta muutamalle lehmälle, sialle, kanoille ja hevoselle. Rinteen juureen rakennettiin savusauna.Sauna lahosi ja on jo purettu. Mikko viljeli pieniä peltoja, hoiteli metsiä ja kalasteli Saimaan Norpan kanssa yhteisillä kalavesillä. Veden viljaa tuli runsaasti välillä jopa myyntiin. Perhe lisääntyi, tarvittiin lisätilaa. Tehtiin laudasta laajennus. Huhujen mukaan kuusen juurella saatettiin keittää pikkuisen iltojen iloksi pontikkaa. Kun ei ollut vielä keksitty Netflixiä jouduttiin kavereiden kesken saunomaan ja iskemään korttia illan iloksi. Ehkä pikkuisen maisteltiin oman tehtaan tuotetta. Laaduntarkkailu on hyvin tärkeää. Aikanaan Mikko haudattiin läheiselle Vuoriniemen hautausmaalle. Mökki jäi lapsille. Kantturat pantiin autoon siat ja kanat syötiin ja muutettiin kaupunkiin. Vuodet kului ja lomapaikan käyttö väheni. Jäi vain rakkaat muistot ja pantiin mökki myyntiin.

Mika osti mökin purettavaksi. Uuden rakentaminen on kovaa puuhaa ja kallistakin. Ei into riittänyt. Korjasimme viime keväänä mökin pintaremontilla sekä laittamalla vesiputket ja viemärit. Sähköt on myös taysin uutta. Lopputarkastuksen teki kuusi vuotias Sisu: Tämä on oikein kotoisa mökki.
Viime kesänä saimme mökin vuokraukseen Juhannuksena. Asiakkaita oli mainiosti ja vähemmän tuli valituksia kuin kaikkein kalleimmasta mökistä. Tervetuloa lomalle perinteiseen maalaismaisemaan ja perinteiselle mökille jossa on myös nykyaikainen varustus lukuunottamatta tiskikonetta.

Mökissä on tupa, makuuhuone, keittiö, pesuhuone ja eteinen
Keittiössä sähköliesi, mikro,kahvinkeitin, vedenkeitin, leiväpaahdin, ruokailuvälineet ja kylmä ja lämminvesi.
Pesuhuone on täysin uutta, kylmä ja lämminvesi, wc-istuin, suihku, lavuaari ja pesukone.

Alhaalla rannassa erillinen hirsirakenteinen puusauna pukuhuoneella ja isohkolla olohuoneella. Katettu terassi. Saunaan tulee kylmä painevesi. Lämminvesi piipun lämmittimestä.
Saunan olohuoneessa levitettävä sänky jäääkaappi.
Saunassa terassi ja rannassa laituri/ sukeltaminen omalla vastuulla sekä vene.

Sopii 4 aikuiselle ja lapsille. Rantaan jyrkähkö rinne joten ei sovi liikuntarajoitteisille.Erityisen hyvin Villa Rock Saimaa sopii perinteistä suomalaista maalaismaisemaa ja rakennusta arvostaville.

Haavistonlahdessa mahdollista nähdä Saimaan norppa. Viime kesän asiakas kuvasi monta kertaa norpan loikomassa kalliolla. Lähellä laajat metsäalueet retkeilyyn ja marjastukseen.Lemmikit tervetulleita ei lisämaksua.

https://www.nettimokki.com/savonlinna/11707
https://pajurantaholidayhomes.com/fi/

Kysy tarjous pidemmästä jaksosta

Tervetuloa viettämään turvallista ja ihanaa lomaa rauhallisessa maaseutuympäristössä.

Hakusanat: kalastus. loma, mökki, huvila, kesämökki,ranta, sauna, Wifi, patsaspuisto, siikalahti, punkaharju, savonlinna, metsämuseo,fishing, fishingtrip, lomamökki, arabian, maitokannu,hauki,kuha,ahven,uistelu,kalastus,marjastus sienestys, retkeily, vene ,veneily,kesäloma,viikonloppu,joulu, uusivuosi, syysloma
Pajuranta Holiday Homes

Haapalahdentie 328
59210 Melkoniemi

Matti Siitonen Myynti Soita
Mika Siitonen Toimitusjohtaja Soita
Kaisa Niemelä Myynti Soita
Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat